Глория събра всички погледи на родното Черноморие с превозното си средство СНИМКИ

Примата на фолка Глория събра всички погледи с появата си на родното Черноморие и транспорта, който реши да използва при придвижването си от точка А до точка Б. 

Певицата си подари няколко дни край морския пейзаж, въпреки че не става все още за плаж. Тя използва времето за нещо друго, не по-малко приятно, с което изненада всички. 

Глория замина за няколко дни за апартамента си в Слънчев бряг, където по цял ден карала велосипед. Певицата върти педалите от Слънчака до Несебър и обратно. Използва момента, че сезонът все още не е открит и ще може да избегна любопитните погледи на туристите. По това време на годината не е и толкова населено и може спокойно да се придвижва с колело. 
Уви, Глория е останала неприятно изненада от лудница в морските ни курорти, които са препълнени с бежанци от Украйна. Очевидци издават пред БЛИЦ, че има толкова много гора и движение по улиците, че все едно е пика на сезона. Вече са запознали да отварят магазини и заведения, изненадани от тълпата украинци. 

Глория неведнъж е заявявала, че обича да кара колело, но са малко местата, които позволяват това в България. Най-обича да практикува хобито си на морето извън сезона, но тази година не била толкова спокойна, колкото предишните. 
Тези дни Глория обяви и една приятна изненада за почитателите си. На 7 юли ще се състои обещаният още преди пандемията концерт в Пловдив. На сцената с нея ще се качи дъщеря й Симона Загорова и народният изпълнител Николай Славеев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Познахте ли кое е това момче? Известен актьор показа свои СНИМКИ от детството

Наш известен актьор пусна няколко свои снимки от детството. Направи го навръх своя 60-и юбилей и благодари на всички, които са се сетили и са отделили време да го поздравят за рождения ден.  Черно-белите кадри от миналото на този актьор го правят неразпознаваем за широката публика и никой не успя […]

Subscribe US Now