Люси Дяковска се пусна по сутиен, гледката не е за изпускане СНИМКА 18+

Певицата Люси Дяковска лъска по сутиен на скандлано стори в Инстаграм. Червенокосата девойка се пусна зад кулисите на турнето, на което обикаля в момента, но збарави да си сложи дрехи и всички я видяха по бельо. 

На кадъра Люси хваща още коелжката си Милица Гладнишка, но тя е доста старателно облечена и не можем да видим какво бельо носи. 

Снимката е направена зад кулсите на концерта на Люси и Милица в Бургас. Както е известно, двете дами в момента обикалят страната с турнето ABBA SYMPHONIE 2023 заедно с Плевенска Филхармония. 
За първи път виждаме Люси да се разголва толкова много пред камерата. Нейни приятели предполагат, че въобще не се е усетила, че позира по сутиен, тъй като е била развълнувана от срещата със своята публика.
“Люси е много разсеян човек и е способна да излезе гола от тях, но не че го иска, а просто от разсеяност”, коментират запознати. Така те си обясняват факта, че пусна снимка по сутиен в профила си, където има последователи от цял свят./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво събра Нина Добрев и Джъстин Тимбърлейк

Лятото ни Нина Добрев определено преминава страхотно и сме сигурни, че никак не й е скучно. Любими спомени от преживяванията си тя сподели в профила си в Instagram, където има повече от 26 милиона последователи. От там разбрахме и че наскоро е била шаферка на сватбата на своя близка приятелка. […]

Subscribe US Now