Салма Хайек отново е секси и без грим

Въпреки че е на 58 години, Салма Хайек не изпитва никакво притеснение редовно да се снима по бански за своите над 26 милиона последователи в instagram. Тя публикува снимки от любимите си моменти, а наскоро сподели кадри от едно от своите любими места.
“Намери си място, което да те кара да мечтаеш и да се скиташ”, написа тя и поясни, че нейното е океанът. От публикацията разбираме, че актрисата се е гмуркала по време на последната си лятна ваканция и преживяването в подводния свят много й е харесало.
А когато не е в океана, тя обича да си почива под слънчевите лъчи. И като една жена, която не се притеснява за начина, по който изглежда, го прави без грим. Това виждаме на снимките, на които Салма Хайек релаксира на хамак на брега.
Очевидно за актрисата ваканцията е наистина ползотворна, когато успее да съчетае силните емоции и удоволствието от любимите преживявания с активната почивка, която презарежда и рестартира тялото и ума. А задължителна част са и снимките, с които са запази момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво символизира новата татуировка на Анджелина Джоли

Още преди масовата мода с татуировките да завладее света на известните и обикновените хора, Анджелина Джоли можеше да се похвали няколко. Безспорно най-впечатляващи са големите надписи на гърба й. 48-годишната актриса обаче не пропуска да допълва мастилената си колекция с нови рисунки. Една такава от миналата седмица предизвика доста спекулации. […]

Subscribe US Now