Рапърът Устата скочи остро срещу Кирил Петков и предложението му да дарим по една заплата за боеприпаси за Украйна

Предложението на Кирил Петков към българските граждани да дарят по една заплата за закупуване на боеприпаси за Украйна бе посрещнато остро от всички, дори от най-върлите му привърженици до момента. 

Много хора се изказаха в социалните мрежи, а сред тях се откроиха и коментари на популярни личности у нас. Без притеснение рапърът Иван Динев – Устата изрази позицията си по въпроса и се обърна директно към Кирил Петков с шокиращи думи. 
 

“Г-н Премиер, ще се отзова на призива ви за дарение, което ще се използва, за закупуване на боеприпаси за Украйна. Мисля че една заплата не е достатъчна, ще даря цялата сума, с която ме подпомогна моята държава, след като ми забрани да работя близо две “пандемични” години”, са думите на Устата по повод предложението на Петков. 
Бившата дуетна половинка на Софи Маринова недоволства от това, че по време на пандемията държавата не направи нищо за него, след като го остави принудително без работа. А сега от него и останалите български граждани искат да дарят парите си, което му се струва нелепо. Към поста му се присъединиха хиляди, които го подкрепиха и заявиха, че от две години са без доходи, но никой не мисли за тях./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg