Machine Gun Kelly влиза в кеча

Само който не е виждал и чувал нищо за Machine Gun Kelly, не знае, че изпълнителят е пълно физическо превъплащение на понятието провокация.
От Billboard разбираме също, че нито провокациите, нито предизвикателствата, които поставя пред себе си годеникът на Меган Фокс, скоро ще спрат.
Machine Gun Kelly ще влезе в ролята на изпълнителен продуцент на саундтрака към видео играта WWE 2K22. Но не това е изненадващото – все пак той се занимава с музика. Неочаквана е малката подробност, че изпълнителят ще бъде включен в играта.
Точно така, според 2K – компанията разработчик на играта, Machine Gun Kelly влиза в кеча и ще бъде добавен като герой, с когото хората да играят мачове. Той обаче няма да е част от основните кечисти, а ще може да бъде добавен чрез специален екстеншън.
WWE 2K22 трябва да бъде пусната в продажба от 11 март, но за момента не е ясно кога ще бъде достъпно и допълнението с Machine Gun Kelly.
В специално подбрания от изпълнителя саундтрак ще чуем парчета като “Heartless” на The Weeknd, както и две с участието на Machine Gun Kelly – “Body Bag”, която е в колаборация с YungBlud и Bert McCracken, и “concert for aliens”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде забегнаха Сашо Кадиев и Ивелина Чоева... ВИДЕО

Откакто е във връзка с моделката Ивелина Чоева, Сашо Кадиев е направо нов човек. Очевидно вече не отделя всяка свободна минутка, за да играе игри у дома, както се случваше в последните години. Ето, че влюбената двойка забегна далеч от България, за да се наслади на споделени моменти далеч от […]

Subscribe US Now