5 любопитни неща в новия сайт на Хари и Меган

Отминаващата седмица започна с голяма променя за Хари и Меган – двамата се сдобиха със собствен сайт – sussex.com. Колкото и семпъл да е на пръв поглед, той издава много детайли за това как искат да бъдат възприемани съпрузите.
От шрифтове и цветове до избор на снимки и думи, всяко нещо в сайта на “Офисът на принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс”, както гласи текстът на заглавната страница, е обмислено. Ето какво смятат ВВС по въпроса.
Положителното послание
Фонът на sussex.com е тъмносин – според маркетолозите този цвят трябва да буди доверие, обещание за качество, както и царственост. Изборът на снимка – Меган и Хари широко усмихнати (виж снимката най-горе) също носи позитивно послание.
Офисът на…
С този израз ни “поздравяват” сайтовете на бивши президенти. Гербовете, подробните биографии и многобройни постижения имат за цел да ни внушат усещането за нещо елегантно и с гласа. Защо sussex.com питат от ВВС? И си отговарят, че H&M вече е заето.
Кралски връзки… или липса на такива
В биографията на принц Хари не се споменава по никакъв начин кралското семейство. Той е представен чрез военната си кариера, благотворителните си организации и биографията си “Резервният”. Не се споменава, че Хари все пак е пети по ред за наследяване на британския престол.
Меган е феминистка
Меган Маркъл е обявена за “феминистка и шампион по човешки права, и полово равенство”. Изброяват се доброволческите й дейности – ясен сигнал къде ще съсредоточи амбициите си в бъдеще.
Да не забравяме титлите
Може да не са работещи членове на кралското семейство, макар често да се държат като “паралелен кралски двор”, пишат ВВС. Може и да не споменават връзките си с фамилия Уиндзор, за сметка на това пък децата им изрично са изписани като “принц Арчи и принцеса Лилибет”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето колко ще струва новата Dacia Duster в България

Почти сме сигурни, че няма как човек поне няколко пъти да не е засичал по улиците Dacia Duster със своите отличителни форми и дизайн. И понеже две поколения от модела не стигат, на пазара пристига и трето. За първи път Duster бе пусната през 2010 г., а през 2017 г. получи […]

Subscribe US Now