Дария Симеонова има нов повод за радост

През 2022 г. малко след новината, че филмът “Майка”, в който изпълнява главната роля, е българското предложение за Оскар, Дария Симеонова стана и булка. Тя официално се свърза с любимия си мъж Антон, с когото са родители на петгодишния им син Макс. Една година след това актрисата не пропусна да отбележи първата си годишнина с публикация в Instagram.
“Пропътувахме една обиколка около слънцето като официално семейство. Вярвам, че още много ни предстоят, изпълнени с много обич, подкрепа, приключения и предизвикателства. Пожелавам си дори в трудните дни да не забравяме как се чувствахме на този ден преди година, как вятърът караше сърцата ни да летят от любов и пълнота, и колко здраво стискахме ръцете си… завинаги!”, написа под снимка от сватбата им Дария Симеонова.
Тя завършо с думите: “И както много приятели ни пожелаха: “Таз година булка, догодина….”, отбелязвайки, че следва продължение.
Часове по-късно, в нов пост, Дария Симеонова започна с думата “люлка” и учотни, че като е обещала, че следва продължение, си държи на думата. “Най-естественото продължение… Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство”, написа тогава актрисата.
И съдейки по последната ѝ публикация в Instagram, това време вече е дошло и Дария Сименонова отното е станала майка, но този път на момиченце.
“Най-великото щастие. Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце – дъщеря ни Ема . Добре дошла, миличка, бъди благословена”, написа Дария, като не пропусна да изкаже благодарности на лекарите, акушерите и неонатолозите за всичко, което са направили за нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Джесика Бийл обича да яде под душа

Подобно на всички останали хора, и известните си имат странности. А когато ги споделят в социалните си мрежи, всеки би могъл да се почувства малко по-близо до тях и да открие по какво си приличат. Джесика Бийл например наскоро е споделила в TikTok профила си, че обича да се храни […]

Subscribe US Now