Какъв е средният размер на пениса според държавата

Има ли значение размерът на мъжкото достойнство? Това е тема, която неспирно се обсъжда. Нормалната дължина на еректиралия член обикновено е между 13 и 14.5 сантиметра. Но не всеки отговаря на този стандарт. Отново и отново възниква въпросът дали дължината е решаваща.
И докато много хора продължават да си задават този въпрос, от World Data правят голямо изследване, за да определят какъв е средстостатистическият размер на пениса според държавата.
Така те класират цели 88 страни, в които съпоставят средния размер на пениса в ерекция с височината на тялото, като определят какъв процент заема големината му според това колко е висок човекът.
От сайта напомнят, че въпреки че се твърди, че дължината на мъжкото достойнство може да се определи от размера на обувката или дължината на показалеца, в три от повече от 40 проучвания, оценени от тях, такава връзка не е установена.
WorldData уточняват, че за да изготвят своята класация, те преглеждат и оценяват резултатите от многобройни проучвания. Допълват, че в някои случаи е имало само няколко десетки тестови субекта в една страна, което не позволява представително проучване. Все пак събраните стойности трябва грубо да илюстрират връзката между размерите на пениса и произхода, вместо да дават точна оценка.
Струва си да споменем, че и България е част от тази класация. Страната ни заема 25-о място със среден размер на пениса в ерекция от 15.02 см, средна височина на мъжа от 1.73 метра и процентно съотношение на мъжкото достойнство към височината от 8.66%.
Последни в списъка пък са камбоджанците. При тях размерите са: 10.04 см на 1.65 метра, с процентно съотношение на пениса към височината 6.09%.
Да видим кои заемат първите 10 места в класацията.
10. Замбия
9. Холандия
8. Куба
7. Гамбия
6. Сенегал
5. Хаити
4. Судан
3. Боливия
2. Камерун
1. Еквадор
Целият списък може да бъде намерен тук.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъжът на Джаферович изригна: Бяхме тормозени, заплашвани! ВИДЕО

Мощният хейт към Жени Джаферович очаквано нямаше как да остави равнодушен мъжът й Ваня, който показа нагледно какво е направила първо жена му след излизането от “Игри на волята”. “Вчера Жени приключи своето участие в Игри на волята. Отпадна на крачка от финала. Хората казват, че в такива предавания се […]