Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас – 22 години любов

Родени на една дата – 25 септември. 25 години разлика във възрастта. 22 години брак. 2 прекрасни деца. Любов, устояла на всичко, и семейство за пример. Това са актьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс.
Може би една от тайните на неувяхващата им любов е фактът, че и двамата не спират да си казват колко ценни са един за друг, дори и в социалните медии, така че целият свят да знае това. На тази мисъл ни навежда и поредното им признание.
Преди броени дни актьорите имаха огромен повод да празнуват, защото отбелязаха една специална годишнина – тази от сватбата им преди точно 22 години.
“Честита годишнина на скъпата ми Катрин. Обичам те толкова много”, написа Майкъл Дъглас под снимка от сватбата им.
Както може да се очаква и Катрин Зита-Джоунс не пропусна да засвидетелства любовта си към своя съпруг. Тя също качи тяхна обща снимка, на която двамата се целуват, като написа: “22 години и 1 ден. Всичко е в малките детайли. Обичам те, скъпи. Честита годишнина.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато и Адел има сценична треска

Отлагането на концерите си като резидент в Лас Вегас, които трябваше да се състоят през януари, Адел определи като най-лошия момент в кариерата си. Но колкото и трудно да беше това решение за нея, тя твърдо застана зад него. “Това всъщност накара увереността ми в себе си да нарасне, защото […]