След The Netflix Slam – кой е големият победител

Още в края на миналата година, когато бе обявен The Netflix Slam, знаехме, че ни очаква голямо зрелище, на каквото са способни Рафаел Надал и Карлос Алкарас.
Единият е сред най-великите тенисисти в историята, а другият – смятан за него наследник. След като тенис събитието се проведе, знаем и кой е крайният победител.
Оказва се, че новото поколение взима превес над старото, защото Алкарас спечели мача с 2-1 сета Надал, като победата дойде и след зрелищен шампионски тайбрек.
Интересното бе, че Надал е изиграл едва един турнир в последните 13 месеца заради сериозната контузия, която получи. Това бе и първи мач за Алкарас от Rio Open миналия месец, когато се отказа от турнира заради контузия в глезена, пише Tennis Majors.

Е, The Netflix Slam показа, че двамата испанци са в добро физическо здраве, така можем да очакваме най-доброто от тях. И няма да се наложи да чакаме много, защото и Рафаел Надал, и Карлос Алкарас ще вземат участие в Indian Wells 2024, който започва днес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Пенелопе Крус и Брад Пит са влюбени

За някои модата е каприз, излишен лукс, забавление за повърхностни хора. За други обаче модата не са просто дрехи, а изкуство, в което се крият емоции, копнежи, мечти. И ако някой се е съмнявал в последното, дефилето на Chanel в Париж преди ден го доказа. То започна с кратък филм, […]

Subscribe US Now