Дълго пазената тайна на Криси Тейгън

КрисиТейгън и 43-годишният й съпруг Джон Леджънд са родители на петгодишната Луна Симон и тригодишния МайлсТиодор, и двамата заченати с помощта на инвитро процедури. Те обаче загубиха третото си дете Джак по средата на бременността й през септември 2020 г., преживявайки случилото се много тежко. 
През февруари Криси реши да уведоми феновете си, че е започнала ин витро процедури, припомнят от People.
“Публикувах го в стори, но исках да ви кажа, че съм доста напред в нов цикъл от ин витро, за да запазя възможно най-много яйцеклетки и да се сдобием със здрави силни ембриони”, написа 36-годишната авторка на кулинарни книги.
От профила ѝ в Instagram сега разбираме, че процедурите явно са били успешни и Криси вече е в напреднала бременност. Тя сподели снимка, на която се вижда наедрялото ѝ коремче. 
“Последните няколко години бяха меко казано размазани от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни. Един милиард инжекции по-късно (в крака напоследък, както можете да видите) и имаме още едно бебе на път. При всяка среща с лекарите си казвах: “Добре, ако е всичко е наред с бебето днес, ще го обявя”, но след това въздъхвах с облекчение, чувайки удари на сърцето и решавах, че все още съм твърде нервна. Не мисля, че някога съм изпитвала толкова вълнение и нерви, но засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнена с надежда. Добре, уф, беше много трудно да пазя това толкова дълго”, пише Криси Тейгън под снимките си. 
Феновете ѝ не пропуснаха да я поздравят за страхотната новина, като ѝ пожелаха лека и безпроблемна бременност. За момента не е ясно какъв е полът на бебето и точно в кой месец е Криси Тейгън, но ако съдим по коремчето ѝ е във втория триместър. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-големият страх на дъщерята на Силвестър Сталоун

Всеки се страхува от нещо. Като започнем от паяци и змии, минем през височини и стигнем до ирационалната “хелиантофобия” (фобия от слънчогледи). А най-доброто оръжие срещу страха е да се изправим срещу него. Точно това направи и дъщерята на Силвестър Сталоун. 25-годишната София Сталоун стана повод за гордост на баща […]

Subscribe US Now