Най-големият страх на дъщерята на Силвестър Сталоун

Всеки се страхува от нещо. Като започнем от паяци и змии, минем през височини и стигнем до ирационалната “хелиантофобия” (фобия от слънчогледи). А най-доброто оръжие срещу страха е да се изправим срещу него. Точно това направи и дъщерята на Силвестър Сталоун.
25-годишната София Сталоун стана повод за гордост на баща си, преборвайки най-големия си страх – от паяци. Звездата от “Роки” не можа да сдържи вълнението си, когато тя се изправи срещу арахнофобията си (фобия от паяци).
Смелото начинание публикува самият той във видео в Instagram. На него се вижда как върху ръката на дъщеря му пълзи тарантула, а по изражението на лицето ѝ разбираме какъв ужас изпитва тя – и все пак не се отказва, пише People.
“Моята наистина смела прекрасна дъщеря @sophiastallone го направи!! Толкова се гордея с моите момичета!”, написа актьорът.
Отговорът от нейна страна не се забави. “Всъщност, след това се страхувам повече от паяци…”, отвърна (вероятно) шеговито тя.
Освен София, Силвестър Сталоун има още две дъщери от съпругата си Дженифър Флавин – Скарлет (20 г.) и Систин (24 г.). Той е баща и на Серджо Сталоун от предишния си брак със Саша Цак. Най-големият му син – Сейдж Сталоун, почина през 2012 г.
Наскоро Флавин и Силвестър отпразнуваха 25-ата си годишнина от сватбата през май. Двамата отбелязаха повода, като отправиха трогателни поздрави един към друг в социалните мрежи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бони трогна мрежата, вижте какво направи на улицата ВИДЕО

Поп фолк дивата Бони предизвика много реакции в социалните мрежи със скорошната си постъпка на улицата. Изпълнителката се спря и помогна на бездомник в тежко положение. Сърцераздирателната случка накара мнозина да коментират поста на звездата в профила й. От видеото, което Бони качи, се вижда ясно колко изумен от постъпката […]

Subscribe US Now