Кой си позволи да заплашва Брад Пит

Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли се проточва вече няколко години, а освен децата си, двамата не могат да поделят и огромното имущество, което притежават. В ябълка на раздора пък се превърна френската винарна Шато Миравал, за която стана ясно, че актрисата си е позволила да продаде своята половина без разрешението на все още законния си по документи съпруг.
В момента звездата от “Имало едно време в Холивуд” води съдебна битка с руския милионер Юрий Шефлер, с когото Анджелина сключи сделката, за връщане на цялата собственост върху винарната. Брад Пит цели да оспори продажбата за 64 милиона долара поради факта, че той не е дал съгласието си за осъществяването й.
В документите по делото актьорът и адвокатите му твърдят, че след като обявява публично, че е придобил компанията Nouvel, с която Джоли сключва договор, Шефлер започва да изисква срещи с двамата заради тяхното “партньорство”. Той дори е бил заплашван и се е почувствал застрашен, че нещо лошо може да му се случи, ако не окаже съдействие, пише The Sun.
От документите става ясно още, че руснакът многократно е настоявал за срещи с актьора и когато желанието му да дискутират бизнес начинанията не е било удовлетворено, той си е позволявал да “предприема лични действия” и буквално да го тормози.
През 2022 г. Брад Пит заведе дело срещу Анджелина Джоли за това, че си е позволила да продаде своя дял на холдинга на Шефлер. След това пък Шефлер заведе дело срещу актьора за нанесени вреди на стойност 350 милиона долара. Според адвокатите на актьора, руснакът просто е искал да си направи реклама и с неговото име, но нещата сериозно загрубяха.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Дейвид Бекъм отглежда кокошки и събира яйца

Дейвид Бекъм се старае да бъде максимално открит и честен с последователите си в социалните мрежи, ето защо споделя най-различни моменти от живота си. Най-често тренировки в компанията на Виктория Бекъм, които дават поводи за шеги между двамата. Именно от профила на Бекъм в Instagram знаем, че той си пада […]

Subscribe US Now