След опитите за самоубийство: Емили Тротинетката стряска всички от Аспаруховия мост във Варна

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана по-известна като Емили Тротинетката, призна, че е правила няколко опита за самоубийство, след като група хейтъри са я нападнали вербално в Плевен.

Въпреки тревожното признание, интернет звездата се качила на влака към София и се прибрала жива и здрава при любимия Тихомир. 
Е, Емили стигна до морската ни столица Варна, откъдето се щракна на ключови забележителности, като Аспаруховия мост например. Нетрадиционното селфи беше придружено от традиционните хейтърски коментари, но и притеснение, че Емили може и да е намислила нещо притеснително. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

“Ще скачаш ли”, питат я под селфито. Но по традиция Емили не отговаря на въпроси на последователи, нито пък трие хейтърски коментари, пише vbox7.com.
Наскоро на интернет звездата ѝ се наложи да деактивира временно профила си в социалната мрежа, като причините за това не станаха ясни. 
Иначе във варна Емили беше именно с половинката си, Тихомир. Двойката стигна там с автобус, въпреки че съвсем наскоро се похвалиха с нова придобивка – пистов мотор. 
Впрочем именно във Варна се намира другата половинка на Тихомир. Той е в полиаморна връзка и освен с Емили има романтични отношения и с местна моделка. За нея обаче не се знае нищо./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тина Търнър в 22 факта

Днес, 26 ноември, рожден ден празнува американската легенда на рок и ритъм енд блус музиката Тина Търнър. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now