Признанието, което майката на Илон Мъск направи

Когато мислим за хората, притежаващи милиарди, е трудно да си ги представим да живеят в нещо друго освен огромен луксозен дом в някой от най-престижните райони в света. Факт е обаче, че най-богатият човек на планетата дори не притежава собствен дом.
Преди време Илон Мъск призна, че остава да преспи “при приятели”.
А наскоро майка му задочно потвърди думите му, като разкри, че спи в гаража, когато отиде да види сина си в Тексас. “Спя в гаража. Няма как да имаш лъскава къща до ракетна площадка”, казва 74-годишната модел и предприемач пред The Times.
Макар да не разкрива повече подробности за какъв имот и гараж става дума, Мей Мъск изтъква още, че Илон не се интересува от материални притежания. Самият той доказва тези думи с публикации в Twitter.
През юни миналата година създателят на Tesla призна, че основният му “дом” е къща на стойност 50 хил. долара в Бока Чика в Тексас, която той взима под наем от SpaceX. А още през 2020 г. Илон Мъск написа в Twitter: “Продавам почти всичките си материални притежания. Няма да притежавам къща”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-скандалният момент на наградите VMA

В нещо като традиция се превръща по време на връчването на награди да се случва поне по един скандален момент. И за да не останат по-назад от Оскарите и шамара на Уил Смит, с една конкретна случка наградите VMA снощи си заслужиха да бъдат доста обсъждани. По време на музикалните […]

Subscribe US Now