Защо София Вергара е за ботокса, но против филърите

София Вергара е от известните личности, които не се притесняват да говорят открито за остаряването и козметичните процедури.
В интервю за Allure 51-годишната актриса казва открито, че е сред застъпниците на пластичните операции. Дори твърди, че досега е искала да се подложи на няколко.
За момента я е спрял фактът, че работи пред камери и не може да си позволи дългия възстановителен процес, който тези операции изискват. 
Но твърди, че засега се ограничава с дребни промени във външния си вид, които по никакъв начин не пречат на работата ѝ. Такива са инжектирането на ботокс около очите и в областта на врата.
София Вергара обаче не е сред почитателите на филърите, защото смята, че те са идеални, когато си по-млад и искаш малко по-плътни устни, но няма да свършат работа на нейната възраст.
“На 51 години съм и не смятам, че ще направят така, че да изглеждам по-млада.” Ето защо Вергара е против филърите след определена възраст. Относно остаряването, София Вергара казва, че не се страхува от менопаузата.
Тя смята, че жените трябва открито да говорят за нея, защото няма нищо срамно. Актрисата дори казва, че в момента е в пременопауза и не я обливат горещи или студени вълни, но пък усеща, че паметта ѝ не е като преди.
София Вергара открито споделя, че коленете я болят повече и понякога, когато кихне, гърбът също я боли много. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Може и да ни е трудно да го повярваме, но до месец септември ще трябва да разчитаме само и единствено на отпуската, ако искаме да почиваме повече от два дни. Да, дойде и този дълъг период от годината без допълнителни почивки дни, което е доста тъжно. Но пък това означава, […]

Subscribe US Now