Оправя ли се Кейт – знаците, които дават отговор на този въпрос

Както при всички останали хора, и в живота на кралските особи се редуват възходи и спадове. А в момента в британския кралски двор преживяват второто. Крал Чарлз, едва седнал на престола, се бори с рак, а седмици след него и принцесата на Уелс разкри същата диагноза.
И докато 75-годишният Чарлз поднови публичните си ангажименти и дори участва в парти през изминалата седмица, Кейт Мидълтън е виждана последно на видеото от 22 март, на което самата тя сподели за онкологичното си заболяване.
Принцесата помоли да бъде уважено личното й пространство, както и това на семейството й, докато се подлага на превантивна химиотерапия и се възстановява в дома си в Аделаид Котидж в Уиндзор.
Кенсигтънският дворец, който се грижи за връзките с обществеността на принца и принцесата на Уелс пък още тогава коментира, че ще публикува нова информация за състоянието й, само когато “има какво да се сподели”.
Затова и шумът в публичното пространство продължава да е свързан с това какво се случва с Кейт и как е тя. Отговорът идва индиректно от принц Уилям. През отминалата седмица за първи път след обявяването на диагнозата на съпругата му, той пое ангажименти, свързани с прекарване на повече от ден извън дома.
На 9 май той беше в Корнуол по повод стартирането на проект по построяването на 24 жилища за бездомни хора в региона. По-късно през деня той посети плажа Фистрал и се срещна с хората, които се занимават с опазването му.
На 10 май пък Уилям се отправи към остров Скили. Там той се срещна с управата на местното пристанище, а след това посети областната болница “Света Мери”. Очаква се до края на май, както и през юни принцът да има доста повече ангажименти, уточняват Hello.
А това може да означава единствено, че Кейт Мидълтън вече е по-добре и няма нужда съпругът й принц Уилям да е плътно до нея през цялото време. Нищо чудно преди началото на лятната ваканция на децата им да видим и нея отново готова за работа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Едва ли има човек, на когото да не му е омръзнало от дъждовното време. Не че в него няма някакъв чар, но предпочитаме да можем да се разходим навън, без да се налага да газим в локви. Сигурни сме, че влагата и облаците ще отстъпят място на слънцето, но докато […]

Subscribe US Now