След скандала с Веско Маринов, Рачков остана само по боксерки СНИМКА 18+

Началото на тазгодишния сезон на “Като две капки вода” определено започва доста интригуващо, дори и ако не се фиксираме в имитациите на звездите, защото това, което се случва между водещия Димитър Рачков и Веско Маринов, който седна в стола на журито, е направо смайващо.

След като вдигнаха бесен скандал пред всички, в снощния лайф двамата направиха своеобразно продължение на култовата ситуация, която със сигурност дълго още ще се коментира в шоу средите. А това, което се случи накрая, направо събра погледите, защото Рачков остана по… боксерки пред изумения поглед на обичания от няколко поколения българи певец.
Скандал в “Капките”! Веско Маринов разби Рачков: Млъкни, бе! Имаш мръсна уста! ВИДЕО
Можем да предположим, че “свадата” между двамата е добре замислена, за да вдигне рейтинга и коментарите за популярното шоу, но дали Рачков и Маринов не са излези и отвъд него, оставяме на вас да прецените.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official)

“Ако вместо Сашо Диков, беше Жоро Игнатов, щяхте да достигнете 100% пазарен дял. При тях се появи Сашо Диков, който заяви, че една седмица обстановката е взривоопасна”, написа почитателка на формата под предизвикателния пост на Димитър Рачков в социалните мрежи.
“Е, щом вече и по долни гащи те вижда, значи си му споделиш нещо много лично, което всеки втори няма да го направи. Вървите по правилния път”, пък се закача друга./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Семейството, с което Ева Лонгория се чувства благословена

Ева Лонгория е популярна преди всичко като актриса, обществена личност и бизнес дама. Факт е, че звездата постоянно е заета със служебните си задължения – наскоро приключи снимките на телевизионния сериал Searching for Mexico, който ще се излъчва по CNN в края на март и не спира да се занимава […]

Subscribe US Now