Жената, на която Брад Пит е казал “Обичам те”

За първи път се заговори, че Брад Пит се среща с Инес де Рамон през ноември миналата година – два месеца, след като стана ясно, че тя се е разделила със съпруга си Пол Уесли. През февруари актьорът от “Дневниците на вампира” подава молба за развод, като още същия ден вече бившата му съпруга пък подава своите документи.
Но явно Брад Пит и Инес де Рамон не позволяват проблемите от предишните им бракове да попречат на изграждането на стабилни отношения помежду им. В началото на тази година източник на Us Weekly издаде, че двамата са “игриви” и се чувстват комфортно във връзката си. По думите му, приятелите на актьора доста харесват новата му половинка.
Друг източник пък разкри през март, че децата на Брад Пит все още не са се срещали с Инес де Рамон. “Връзката все още е сравнително нова, така че ще отнеме известно време, преди да се стигне до запознанството с останалата част от семейството”, уточнява същият източник.
Оттогава обаче мина време. А сега – поне според Us Weekly, отношенията между Брад Пит и Инес де Рамон стават все по-сериозни, като той дори е събрал смелост да каже “Обичам те” на половинката си.
Въпреки че работният му график продължава да е все така натоварен, актьорът явно е решен това да не попречва на личния му живот. И очевидно му се получава. Той може и да не планира да заживее с Инес на този етап, но пък е готов заедно да се отправят на пътуване, и то в Европа.
Източникът на Us Weekly издава още, че тъй като обича архитектурата, Брад Пит винаги оглежда недвижими имоти, и не е изключено да си хареса някой нов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джорджина Родригес по бански - твърде секси и разголена за мюсюлманите

Джорджина Родригес (или Хеорхина, както я наричат всички испаноговорящи) е най-следваната испанка в социалните медии – само в Instagram тя има над 49 милиона последователи. Не е учудващо, че всяка нейна публикация печели внимание. Но не всички отзиви винаги са положителни. Преди ден половинката на Кристиано Роналдо сподели поредица снимки, […]

Subscribe US Now