Знаменити двойки с голяма разлика във възрастта

Любовта не знае граници, казват хората. За граници обаче не можем да гарантираме – по-сигурно е да кажем, че любовта не пита за възраст.
За следващите двойки, подбрани от Seventeen, годините не са друго освен просто число. Те са доказали един към друг любовта си, която продължава и до днес.
Приянка Чопра и Ник Джонас – 10 години
Бурният им романс изненада много хора. Той може би дори повече, отколкото факта за голямата разлика в годините им.
Катрин Шварценегер и Крис Прат – 10 години
С Анна Фарис, бившата си съпруга, Крис Прат имаше само три години разлика. С Катрин Шварценегер, за която е женен актьорът сега, разликата им е доста повече – 10 години.
Ники Рийд и Иън Сомърхолдър – 10 години
Интересно е, че и двамата актьори са играли вампири, но в различни кино продукции. Като ги гледаме на екран, а и по снимки, Ники Рийд и Иън Сомърхолдър изглеждат на една и съща възраст. Всъщност обаче не са. Цели 10 години е разликата във възрастта им.
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – 11 години
Любовта им пламва още през 2011 г. докато заедно снимат филма “Зеленият фенер”. И оттогава насам по всичко личи, че и до днес се обичат все толкова силно. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс вече имат три деца, а на път е и четвъртото им.
Бионсе и Джей Зи – 12 години
Любопитното при тях е, че са заедно от повече от 12 години. Всъщност точно толкова е разликата във възрастта им.
Сидни Суийни и Джонатан Давино – 14 години
Те са сгодени от съвсем скоро и по-точно – от март тази година. През 2018 г. пък за първи път бяха забелязани заедно.
Амал и Джордж Клуни – 17 години
Двамата се славят като една от любимите звездни двойки. Амал и Джордж Клуни са заедно от 2013 г. насам, а четири години по-късно семейството им се увеличава с близнаци.
Крис Дженър и Кори Гембъл – 25 години
Точно четвърт век е разликата в годините на Крис Дженър и Кори Гембъл, макар и това да не си личи толкова. За тях знаем още, че се срещат от 2014 г.
Хилария и Алек Болдуин – 26 години
Съпрузите имат над четвърт век разлика в годините, но това не бе основната причина връзката им в началото да учуди мнозина. Хората сякаш бяха повече впечатлени от факта, че Хилария Болдуин изобщо не е част от развлекателната индустрия. Славата на Алек Болдуин обаче явно и грам не е попречила на любовта им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лора Крумова се изплаши сериозно, обикаля лекари, защото... СНИМКА

След като рухна в ефир и едва сдържа сълзите си след загубата на своя колежка, Лора Крумова стана много чувствителна на тема профилактични прегледи, като особено педантична е към ежегодните прегледи за рак на гърдата. Наскоро журналистката бе засечена да ходи на преглед при изтъкнат мамолог в София, чийто кабинет […]

Subscribe US Now