Със сигурност не знаете този любопитен факт за “Ритон” ВИДЕО

Ако си мислите, че знаете всичко за Катя и Здравко от любимия на поколения българи дует “Ритон”, ще се излъжете. След броени дни звездното семейство има концерт в Летния театър на топъл Бургас – на 5 юли от 21:00 ч., който е част от националното им турне. В морския град в момента тече ежегодния традиционен Фестивал на пясъчните скулптури, който тази година е посветен на анимационните герои.

И преди да се зачудите какво общо имат “Ритон” с анимационните герои, ще ви припомним една любопитна подробност. Пръстът на съдбата може би е поиграл и този път, защото в репертоара на най-успешния роден дует, още от 2001-ва година насам, присъства един много свеж летен хит – “Как си амиго”, който те ще изпълнят и на бургаска сцена.
“Ритон” донесоха късмет на Хасково, случи се нещо уникално СНИМКИ
А темата за приятелството, оказва се, не присъства само в тази песен. Срещаме я и в емблематичния им хит “Елате ни на гости” – който пресъздава и реалния живот на Катя и Здравко, които много обичат и често се събират в дома си с верни приятели.
Идеята за анимирания клип е на режисьора и се ражда покрай един нашумял тогава анимационен сериал Sauth Park, който мнозина помнят и до днес. Във видеото, което очаквано предизвика фурор с новаторския си подход и е без аналог и до ден-днешен, всичко друго е анимирано, освен главите на Катя и Здравко.

Бургаската публика съвсем скоро ще може да попее заедно с любимците си не само “Как си амиго”, но ще чуе и много от новите песни на дуета, на някои от които те ще направят премиери. Разбира се, всеки концерт на “Ритон” няма как да мине и без емблематичните им хитове през годините.
Тайнствена сила пази “Ритон” от лоши очи ВИДЕО
Преди да накарат публиката си силно да се вълнува, както се случва на всеки от концертите им обаче, Катя и Здравко ще посетят фестивала на пясъчните фигури, където сме сигурни, че допълнително ще се заредят с магичната енергия на любимите анимационни герои.
“Обичаме анимацията, защото зарежда с хубава енергия. Със Здравко много уважаваме Анри Кулев и Доньо Донев, които имат зад гърба си десетки, а вероятно и стотици анимационни филми, наред с останалото си творчество. Такива хора винаги носят вдъхновение! Освен това за нас реализирането на анимиран клип на песента “Как си амиго”, беше сбъдната мечта”, споделя пред нас нежната половинка от дуета Катя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гала разкри изненадваща любовна тайна

Гала призна изненадващо, че не е имала гадже в ученическите си години, когато обикновено се случват тези първи любовни трепети. Тв водещата, която неведнъж е признавал, че настоящата й половинка Стефан, е голямата й любов, направи любопитно откровение. По време “На кафе” блондинката се върна назад във времето и си […]

Subscribe US Now