Бившата на Леонардо ди Каприо, която не е била добре дошла на рождения му ден

Преди няколко дни Леонардо ди Каприо отпразнува своя рожден ден и традицията повелява, че той трябва да бъде пищен и на него да присъстват редица известни личности.
Според Marca, тази година, за да отпразнуват рождения ден на актьора, на партито са присъствали личности като Бионсе, Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, Лейди Гага и Ким Кардашиян.

Като сред поканените, разбира се, е била и настоящата половинка на Ди Каприо – Витория Черети. На партито обаче не е била добре дошла Виктория Ламас, с която актьорът излизаше.
От Daily Mail твърдят, че Ламас не е била в списъка с гостите, но въпреки това се е появила в компанията на приятелка. Тя обаче не е била допусната да влезе от охраната на Леонардо ди Каприо.
Предполага се, че актьорът не е искал да внася излишно напрежение и драма на рождения си ден при положение, че и настоящата му приятелка е била там. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мислят популярните личности за брачния живот - откъм забавната страна

Всички сме наясно, че бракът може да бъде доста труден. Цяло предизвикателство е от един човек да предвиди и да отговори на всички нужди на друг. Очакванията често са доста високи, а реалността е съвсем различна. Въпреки това, когато бракът успее да преодолее трудностите, може да бъде невероятно удовлетворяващ. Ключът […]

Subscribe US Now