Какво мислят популярните личности за брачния живот – откъм забавната страна

Всички сме наясно, че бракът може да бъде доста труден. Цяло предизвикателство е от един човек да предвиди и да отговори на всички нужди на друг. Очакванията често са доста високи, а реалността е съвсем различна.
Въпреки това, когато бракът успее да преодолее трудностите, може да бъде невероятно удовлетворяващ. Ключът е да се намери правилният начини – който обикновено е свързан с усилия, търпение и любов.
А тези, които преминават през трудни периоди, трябва да са наясно, че съвсем не са сами. Много известни хора също са подложени на изпитанията на брака и затова могат дадар някои ценни съвети. И дори да нямаме нужда от тях, сигурното е поне, че ще ни разсмеят.
Кристен Бел
“Бих искала публично да благодаря на съпруга си за това, че сменя половината от пелените в нашата къща. Надявам се един ден той да смени всички мои”.
Шер
“Едно момиче може да чака да се появи правилният мъж, но междувременно това не означава, че не може да си прекара чудесно с всички неподходящи.”
Мерилин Монро
“Експертите по романтика казват, че за да е щастлив един брак, трябва да има нещо повече от страстна любов. Те настояват, че за да има траен съюз, хората трябва да се харесват, което, според мен, е добро определение за приятелство.”
Елизабет Тейлър
“Аз съм много отдадена съпруга. И би трябвало да съм отдадена, защото съм се омъжвала толкова много пъти.”
Гуинет Полтроу
“Веднъж попитах баща си: “Как ти и майка ми останахте женени 33 години?” А той отговори: “Ами никога не сме искали да се развеждаме едновременно”.
Уинстън Чърчил
“Най-блестящото ми постижение е способността да убедя жена си да се омъжи за мен.
Алберт Айнщайн
“Мъжете се женят с надеждата, че жените никога няма да се променят. Жените се омъжват с надеждата, че мъжете ще се променят. Неизменно и двете страни остават разочаровани.”
Пол Нюман
“Съпрузите трябва да имат отделни интереси, да поддържат различни приятелски кръгове и да не налагат мнението си един на друг. Не може цял живот да си “дишат” във врата.”
Кати Пери
“Преди всичко обичайте себе си, а след това раздавайте любов.”
Катрин Зита-Джоунс
“За да бъде бракът успешен, всяка жена трябва да има собствена баня. Край.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерята на Чарли Шийн все пак го направи

Преди няколко месеца стана ясно, че 19-годишната Сами Шийн иска да се подложи на операция за уголемяване на бюста. И това нейно решение дойде скоро след присъединяването ѝ към OnlyFans преди вече повече от година. Първоначално Чарли Шийн разкри, че не одобрява новото занимание на дъщеря си, но впоследствие промени мнението […]