Ето я новата Мани в “Игри на волята 4”, но много по-секси СНИМКА 18+

Изненадите в новия сезон на “Игри на волята” започнаха да се разгръщат една по една. Например, че отново имаме Мани на хоризонта – само че от Лондон.

Вместо култовата бургазлийка, която побъркваше всички, сега в полезрението влиза Мануела Тонева. Блондинката, която работи като физиотерапевт, е завършила във Великобритания и от години живее в Лондон.
Потрес! Участничка в “Игри на волята” изяла собствената си плацента СНИМКА
Русата Мани от 15 години вече живее в кралството, където помага на деца и възрастни да се възстановяват. Спасявала е човешки животи, но най-трудни са били първите четири месеца от пандемията, когато не е имала възможност да се вижда със семейството си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mani (@manuela_tonevaa)

Спортът е нещото, което я прави не само по-силна физически, но и духовно. Любопитна подробност при нея е, че е участвала в състезания по бодибилдинг и дори е спечелила първо място на национално първенство.
Секси риалити звезда е първата участничка в “Игри на волята” СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mani (@manuela_tonevaa)

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Mani (@manuela_tonevaa)

Участието ѝ в “Игри на воята” е много важно за Мануела, най-малкото тя вярва, че ще стигне доста далеч. “Хората ме подценяват, защото съм дребничка, но ще изненадам доста хора”, споделя за себе си още Мани, която даде заявка, че няма да има нищо общо със своята съименничка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Снахата на Симеон Сакскубурготски, която стана йорданска принцеса

На 3 септември 2022 г., в град Аман, в присъствието на краля на Хашимитско кралство Йордания Абдула II, княгиня Мириам Унгрия се венча за принц Гази Бин Мохамед, става ясно от официалното съобщение на кралския двор на Йордания.  Новината за сватбата на вдовицата на княз Кардам и йорданския принц беше разпространена […]

Subscribe US Now