Мадалина Геня откровено за раздялата ѝ с Григор Димитров

Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров беше толкова открит и демонстриращ връзката си с актрисата от румънски произход – Мадалина Геня. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, че дори и с Мария Шарапова, Гришо не си позволяваше да засвидетелства чувствата си в социалните мрежи. Още по-малко на официални събития. Именно поради тази причина смятахме, че румънската красавица наистина е успяла да спечели сърцето на Григор Димитров.
За голяма наша изненада обаче през октомври 2023 г., след около бяха заедно от около шест месеца, Мадалина Ганя изтри снимките си с родния тенисист в социалните мрежи, като Григор Димитров направи същото.
Действията им накараха техните фенове да се усъмнят, че двамата са се разделили. И след като вече не бяха засечени никъде заедно, всички бяхме сигурни, че връзката им е приключила. Отговорите на въпросите как и защо обаче, си останаха само догадки. 
Поне до този момент, защото Мадалина Геня реши след месеци мълчание да даде малко яснота по въпроса дали и защо е приключила връзката им с Григор. На стори в Instagram, в което дава възможност на феновете си да ѝ задават въпроси, тя отговаря на един от тях, в който нейн последовател я пита дали в момента има връзка с тенисист. 
“Може би е моментът да изясним, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте личното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм много благодарна за времето, което прекарахме заедно през последните шест години, както като приятели, така и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-добрият начин да продължим напред, но не и заедно”, пише Геня в социалната мрежа.
36-годишната брюнетка не сподели дали е сама, но побърза да опровергае слуховете, че има връзка с писателя и актьор Мат Хукингс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хилари Дъф стана майка за четвърти път

Хилари Дъф разкри, че очаква четвъртото си дете през декември миналата година. Тогава в Instagram профила си тя качи семейни снимки, на които се виждаше вече наедрялото ѝ коремче. Щастливата новина бе споделена и от съпруга ѝ Матю Кома в неговите социални мрежи. От първия си брак с Майк Комри 36-годишната […]

Subscribe US Now