Алек Алексиев и Яна Титова се женят на… СНИМКА

От 11 години актрисата Яна Титова иска да се види като булка, но досега мечтата й да каже официално “Да” си оставаше мираж. Колегата й Алек Алексиев, с когото имат две деца, все отлага сватбата им. Според него, любовта им процъфтява и без подпис в ритуалната зала.

“Сватбата ми се струва жестока загуба на време и пари”, твърдеше доскоро актьорът, който играе безотговорен баща в сериала “Мен не ме мислете”. Яна все пак има надежда да се види като булка, защото миналата година Алекс й предложил брак.
Алек Алексиев отиде на украинската граница, за да… СНИМКА
“Беше много вълнуващо, получих тахикардия”, разказва Алексиев, който изненадал любимата си с елегантно бижу, докато били на почивка в чужбина.

Двамата планират сватба през лятото, най-верятно през август. Приятелите им обаче се питат дали тържеството ще е тази година, защото Алек постоянно е зает. В последните два месеца той активно помага на украинските бежанци у нас и едновременно с това се снима на малкия екран.
Ето кога и къде се женят Яна Титова и Алек Алексиев ВИДЕО
В “Мен не ме мислете” Алексиев играе англичанин, който никога не се е интересувал от дъщеря си и се справя брилянтно в ролята на безотговорния Джон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Победителят от "Сървайвър" 2022 Зоран: Никога не съм обичал лесния път, скучен е!

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Сървайвър” 2022! Той грабна наградата от 150 000 лв., след като на финала победи спринтьорката Кари и софтуерният инженер Ганка. За разлика от много участници в предишни сезони, Зоран игра играта така, както правилата й повеляват, а ходовете му се оказаха не само […]