Времето му изтича: Ще каже ли bTV истината за Сашо Кадиев?

Ще каже ли bTV истината за Сашо Кадиев? Все по-упорито из коридорите на телевизията се говори, че актьорът и тв водещ най-после слиза от ефир – и то не само за лятото, а окончателно.

От източници в медията БЛИЦ разбра, че тиражираната преди броени месеци информация, че Кадиев се отказва от телевизионна кариера, всъщност този път ще се окаже вярна.
Сашо Кадиев не издържа: Годеницата ми е жертва на брутална агресия!

За раздяла между bTV и водещия се спекулира отдавна, но поне в последните 10 години така и не се е стигнало реално до такава. Неведнъж синът на Катето Евро е давал повод за подобни твърдения, изнервял е не само екипа, но и зрителите, които реагират след това с не дотам ласкави коментари по негов адрес. Разбира се, има и такива, които се забавляват с неподправения хумор и смешните истории на Кадиев в ефир.
Актрисата Евелин Костова провери мъжеството на Сашо Кадиев, хвърчат обиди в национален ефир СНИМКИ
Каква обаче е истината за оставането на Кадиев в телевизията, все още не е ясно. От bTV изглежда нямат намерение да коментират ще има ли промяна на водещия в ежедневното токшоу “Преди обед” и ако да, каква е причината. Дали последната седмица на шоуто преди летните отпуски ще се окаже последна и за Сашо, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Филип Буков показа гаджето си и обяви голяма новина СНИМКА 18+

Личният живот на актьора Филип Буков в последно време буди сериозен интерес. Свързваха го с младата певица Виктория Георгиева, която ни представи на “Евровизия”, но двамата се оказаха само колеги и приятели. Ето, че преди часове самият той показа каква е истината и кого целува толкова страстно на плажа – гаджето […]

Subscribe US Now