Какво събра Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис на едно място

Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис все още не могат да се разберат напълно след раздялата си, като съдебните дела следват едно след друго.
Попечителство над двете им деца, издръжка и какво ли още не са на дневен ред, като не изглежда двамата бивши да са запазили кой знае колко добро отношения. Но може и да грешим.
Според Harper’s Bazaar, двамата са били забелязани заедно преди няколко дни. Те са присъствали на футболен мач на сина им Отис в Лос Анджелис.
От направените им папарашки снимка виждаме, че са били в добро настроение и дори са си комуникирали по време на мача. Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис развалиха годежа си през октомври 2020 г. след като прекараха заедно цели девет години.
Само няколко месеца по-късно актрисата започна връзка с Хари Стайлс, която обаче в последствие също се разпадна. Делото за попечителство над децата пък се усложни след като Съдейкис поиска те да отидат да живеят с него в Ню Йорк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган - разделени

Един от големите въпроси, свързани с коронацията на крал Чарлз и Камила, вече е разрешен. Принц Хари потвърди вчера – 12 април, че ще присъства на церемонията в Лондон. Той обаче ще пристигне сам без семейството си. Според Бъкингамския дворец “херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи […]