Сбъднатата мечта на Никълъс Кейдж

Септември започна с вълнуваща новина за Никълъс Кейдж. Колкото и да искат феновете му тя да е свързана с нов филм, случаят е съвсем различен – актьорът отново е станал баща.
Кейдж и съпругата му Рико Шибата са станали родители на момиченце.
Бебето се е родило на 7 септември в болница в Лос Анджелис и е момиченце. Огъст Франческа Копола Кейдж е името, което 58-годишният актьор от “Лице назаем” и 27-годишната му съпруга са избрали за новороденото.
Новината за бременността на Рико беше съобщена през януари тази година от People. Представители на двамата родители са потвърдили раждането на Огъст Франческа пред изданието и са заявили, че “майката и дъщерята са добре”.
Това е първо дете за японката и трето за Кейдж. Той има двама сина – 31-годишния Уестън и16-годишния Кал-Ел от предишни връзки. “Момчетата ми вече са големи и ми липсва да купувам играчки. Липсва ми да пея приспивни песни в люлеещия се стол. Нямам търпение отново да го правя”, казва актьорът по повод бременността на съпругата си пред Access Hollywood.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бомба! Дъщерята на Анита Мейзер - Джули проговори: В затвора майка ми... СНИМКИ

Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря за първи път след трагедията, сполетяла семейството на 14 август 2016 г. Тогава, по време на любовна игра, внезапно издъхва Николай Димов, съпруг на секс бомбата. Оказва се обаче, че причината за кончината му е друга – имал е изхабено сърце […]