Снимката на Ирина Шейк и Брадли Купър, за която всички говорят

През 2021 г. все по-често се заговори за възможността Брадли Купър и Ирина Шейк да са отново заедно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща снимка, а няколко седмици по-късно двамата бяха заснети от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.
Сега руският модел ни дава нов повод да подозираме, че двамата наистина отново са двойка.
Ирина Шейк сподели в Instagram снимки от ваканцията си на Бахамите. От прекрасните кадри обаче се вижда и нещо любопитно, а именно, че тя споделя почивката си не с кого да е, а с бившия си Брадли Купър.
На първата снимка Шейк позира сама, но ако човек разгледа всички кадри, се вижда как 36-годишният модел и 47-годишния Купър позират заедно и се усмихват, докато дават вода на прасетата на т.нар. “свински плаж” на острова. 
Тя и актьорът се разделиха през 2019 г. и сега съвместно отглеждат 5-годишната си дъщеря Леа. Малката не се появява в качения в социалните мрежи кадър, но не сме изненадани, тъй като и двамата ревностно я пазят от социалните мрежи и папараците. 
След раздялата им Ирина Шейк за кратко се виждаше с Вито Шнабел и Кание Уест. Що се отнася до Брадли Купър, през юли Page Six разпространи новината за връзката му с бившата високопоставена съветничка на Хилари Клинтън – Хума Абедин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Карина Караньотова на косъм от смъртта: Гръм щеше да ме удари, беше страшно!

Щерката на Ивайло Караньотов от първия му брак с актрисата Юлиана Караньотова е преживяла премеждие в планината и без малко да я удари гръм по време на силна буря на Витоша.  Карина Караньотова отишла на поход в планина със съпруга си и малкия им син Иво. Но на косъм се […]