УЖАС! Горещата Стефани припада още на старта на “Сървайвър”! СНИМКИ

Една от най-провокативните участнички в предстоящия сезон на “Сървайвър”, който стартира само след броени часове тази вечер, е загубила съзнание още в самото начало на приключенското риалити!

Видимо от промото на първия епизод, татуираната еротична звезда Стефани Разсолков събира границите и обръща очите, а водещият Ваня Джаферович започва притеснено да я пита: “Добре ли си?”.
Джизъса пред БЛИЦ часове преди “Сървайвър”: Семеен мъж съм, няма да се поддам!

БЛИЦ научи, че Стефани, която преди да отлети за Доминикана, даде заявка, че от нищо не я е страх, е припаднала от умора още в първите часове на снимките. На терен е бил извикан медицински екип, който е прегледал момичето и е констатирал, че кръвното й е слязло драстично надолу.
Ето как е изглеждала Стефани Разсолков от “Сървайвър” преди татусите СНИМКИ
Не е ясно дали се е стигнало до по-сериозни мерки, но това ще се разбере още довечера от 20 ч., защото продукцията се снима в непосредствено отстояние от ефира й и за първи път приключенско риалити ще се излъчва почти в реално време.
Още тази вечер Стефани и останалите участници ще бъдат подложени на екстремно тежки изпитания, които шоково ще им покажат, че са попаднали в непредвидимо приключение./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джино пак го закъса със здравето, озова се в болница ВИДЕО

Едва ли са много българите, които имат по-драматична съдба от тази на Джино Бианкалана. Риалити звездата не обича да събира вниманието върху себе си, но няма как да не си спомним за онази катастрофа, след която той оцеля като по чудо.  Последваха успехи и неволи в бизнеса, както и събирания […]