Ето къде може да се срещнем с Мария Бакалова

До началото на Aniventure Comic Con 2024 остава по-малко от месец и вече са ясни повечето специални гости, които ще присъстват на фестивала.
От организаторите на събитието разбираме, че тази година в Интер Експо Център, където по традиция се провежда то, ще има още един специален гост – Мария Бакалова.
Единствената до момента българска актриса, номинирана за Оскар, ще присъства на Aniventure Comic Con 2024 в първия ден на фестивала – 6 юли. 
Мария Бакалова ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в определена зона в Зала 4.
Организаторите казват, че по изрично нейно желание няма да има допълнителен Meet & Greet билет, както се процедира обикновено с гост-звездите. Тези, които са си закупили ULTRA билети, обаче ще имат предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с актрисата.
Сред специалните гости на Aniventure Comic Con 2024 ще бъде и най-добрият косплей инфлуенсър за 2024 г. според Japan Expo Thailand – Thames Malerose oт Тайланд. Той ще е третият член на международното косплей жури и също ще има собствен панел и възможност за среща с него.
Aniventure Comic Con 2024 ще се проведе на 6 и 7 юли в Интер Експо Център

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никой не очакваше новото занимание на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е доста заета напоследък. В момента работи по следващия сезон на The Morning Show – сериалът й с Рийз Уидърспун, а междувременно промоутира собствената си марка козметика за коса LolaVie. Това обаче съвсем не е всичко. 55-годишната звезда от “Приятели” очевидно е създала и детска книжка, в която […]

Subscribe US Now