Приятелският кръг на Меган и Хари

Минаха две години и половина, откакто принц Хари и Меган Маркъл замениха дворците на Англия с луксозен дом в Монтесито, Калифорния. Там херцозите на Съсекс живеят с двете си деца – тригодишният Арчи и едногодишната Лилибет.
Хари и Меган обаче имат и приятели в Америка, на които могат да разчитат. Ето кои са най-близките им според списание Hello.
Серина Уилямс
В интервюто си за Vogue тази седмица тенис звездата призна, че се е подготвяла за сватбата на Хари и Меган в продължение на 24 часа. “Това е кралска сватба – приятелката ми Меган се жени за Хари”, казва Уилямс.
Двете се запознават на благотворително събитие през 2014 г. и моментално усещат, че имат много общо. “Моментално се сближихме, снимахме се, смяхме се и си говорихме. Но не за киното или тениса, а за съвсем момичешки неща”, пише Маркъл във вече нефункциониращия си блог The Tig.
Кейти Пери и Орландо Блум
След като се местят от Лос Анджелис в Монтесито, херцозите се сближават със семейството на певицата и актьора. Защото са си съседи. Това разкрива принц Хари пред подкаста на Дакс Шепард.
“Преди два дни Орландо Блум ми прати съобщение – живеят наблизо и си помагаме в това да избягваме папараците.”
Опра Уинфри
Хари и Меган са свързани с популярната водеща не само от това, че именно на нея дадоха ексклузивното и откровено интервю след напускането на Англия.
Уинфри също живее в Монтесито, а през 2018 г. присъства на сватбата им в замъка Уиндзор.
Джеймс Кордън
Английският водещ е приятел с принц Хари още от преди запознанството му с Меган Маркъл.
Късмет за принца се оказа фактът, че Кордън живее в Лос Анджелис и беше от малкото приятели на Хари при пренасянето му в САЩ.
Абигейл Спенсър и Приянка Чопра
Колегите от киното са свързани с Меган Маркъл по различен начин. С Абигейл Спенсър тя се снима в сериала “Костюмари”, на чиято снимачна площадка двете се сближават.
Приянка Чопра и херцогинята също се познават от годините преди принц Хари, а в момента са съседки в Калифорния. И Абигейл, и Приянка присъстват на сватбата в замъка Уиндзор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кога Бруклин Бекъм се е отказал от футбола

Дейвид Бекъм със сигурност е сред футболистите, с които много деца са израснали. И на които са подражавали. Дали с прическите, дали със стила на игра. Разбира се, Бекъм има място в историята на футбола като един от най-добрите. С трима сина се очаква, че по терените в близките години […]