Тези две култови звезди от “Фермата” и “Игри на волята” се ожениха СНИМКА

Две култови риалити звезди вдигнаха шумна сватба. Най-интересното е, че двамата са участвали в две конкурентни шоу програми у нас. 

Тя е звезда от седмия сезон на “Фермата”, а младоженецът – от “Игри на волята”. А сега имат общо бъдеще като съпруг и съпруга. 
Става въпрос за Цветелина Лозанова от “Фермата” и Ивайло от “Игри на волята”. Булката показа кадър от сватбата, на който позира с вече законния си съпруг. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Tsvetelina Lozanova (@tsvetelinalozanova17)

Двамата се разкриха като двойка по Нова година в Дубай, където прекараха празниците. През лятото пък Цвети получи годежен пръстен по време на полет от Бургас до полския град Катовице.
Влюбените са заедно от 2020 година, но са минали през две раздели. Запознали се покрай общата си работа. Както е модерно в наши дни, Цвети вдигна моминско парти преди подписването, на което обаче не се вижда да са били някой от участничките в предаването. Цветелина имаше закачка в предаването с Виктор, който все още е ерген./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лице от БНТ стана жертва на обир във Виена и не може да се върне в България

Известно лице от БНТ стана жертва на обир във Виена и не успя да се прибере в България.  Стана така, че в най-спокойният град за живеене също се краде. А водещата от БНТ не успяла да си хване самолета за родината, тъй като с парите й апашите са откраднали и […]