Новата любов в живота на Брук Шийлдс

Брук Шийлдс има нова любов в живота си. И иска да сподели това пред целия свят.
Преди няколко дни актриса се включи в социалните мрежи, публикувайки поредица от снимки. На тях тя позира щастливо усмихната, държейки в прегръдките си малко симпатично кученце.
“Свят, запознай се с Тузи”, пише Шийлдс към кадрите. “Тузи, запознай се със света. Не можехме да издържим дълго без кучешка любов в нашата къща”.
Черно-бялото малко животинче предизвика множество коментари от феновете на Шийлдс, включително и от бразилския модел Алесандра Амброзио, която подчерта колко “сладко” е кученцето.
Неведнъж 58-годишната Брук Шийлдс засвидетелства любовта си към животните в социалните мрежи. През февруари актрисата сподели снимка от следобедна разходка в Сентръл парк в Ню Йорк с кучето си Пепър. А само седмица по-късно каза тъжната новина, че Пепър е починал. Нещо, което е натъжило изключително членовете на цялото семейство, по думите на самата Шийлдс.
И освен с новото попълнение в живота си, Брук има и други поводи за радост и гордост. 17-годишната ѝ дъщеря Гриър Хенчи се радва на нов важен етап от израстването си – получаване на шофьорска книжка. Във вторник Шийлдс сподели в социалните мрежи снимка на порасналото си момиче зад волана.
Актрисата е взискателна и грижовна майка, която, разбира се, иска най-доброто за своите две деца. Наскоро, в документалния филм Brooke Shields: Pretty Baby, проследяващ живота ѝ, тя разкри, че е имала известни “неприятности” с дъщерите си. “От филма те разбраха много неща, които не знаеха и заради които имах неприятности с тях, защото бяха ядосани, че не съм ги информирала за всичко.”
Вероятно Шийлдс визира трудностите, които е имала като начинаеща актриса и модел, когато дори е била сексуално насилвана от влиятелен холивудски директор. Ето защо тя е против дъщерите ѝ да вървят по нейния път, въпреки че Гриър мечтае да работи като професионален модел.
“Все пак, накрая трябваше да отстъпя и да кажа, че ако ще прави това, задължително ще работи с агенция, където има работна етика. И че ще се вслушва във всички мои съвети”, казва Шийлдс пред People. И разбира се, Гриър ще трябва да се запише в колеж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заляха СЕМ със сигнали срещу Натали Трифонова СНИМКИ

Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невиждан хейт, става ясно от скорошна информация, разпространена в публичното пространство. Оказва се, че блондинката, която приковава вниманието най-вече с оскъдно облекло и лигаво поведение в ефир, отколкото на температурните амплитуди в прогнозата за времето, каквато всъщност е функцията й, за изненада не е особено долюбвана […]

Subscribe US Now