Когато Диляна Попова реши да бъде руса

Винаги чакаме снимките на Диляна Попова в Instagram с нетърпение. Нормално – животът на една от най-красивите българки няма как да не буди интерес у много хора.
Независимо от различните реклами и филми, които Диляна често снима, тя винаги е държала на естествената си визия и своята кестенява коса. Затова и много рядко имаме възможност да видим красавицата с нова прическа.
Тя обаче успя да ни изненада с последните си снимки. В своя Instagram качи кадър, на който я виждаме да позира с руса коса.
“Руса”, пише Диляна Попова под снимката, където не пропуска да отбележи, своя “творчески екип” от гримьори, фризьори и фотографи. А това ясно ни подсказва, че новата визия на моделът е свързана с работните ѝ ангажименти и определено няма да я видим така по улиците на София.
През последните месеци Диляна Попова беше заета със снимките на най-новия филм с нейно участие – “Аферата Пикасо”. Той разказва историята на 30-годишен художник, който се занимава с фалшификация на картини, пари и всякакви дребни измами.
Освен Диляна Попова, във филма участват още Филип Буков, Башар Рахал, Жени Калканджиева и Тита.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това Елица от 'Игри на волята" ли е?! Заприличала е на фолкпевица СНИМКИ

Олимпийската медалистка Елица Янкова от последния сезон на “Игри на волята” отново си спечели стабилна доза хейт. Този път външният й вид е това, което вбеси зрителите на най-култовото шоу и нас.  Половинката на Алекса реши да се разкраси за рождения ден на Мира от нейното племе и се докара […]