Снежана Макавеева уреди кучето си в Театър “София” и… СНИМКА

Актрисата Снежана Макавеева се слави с бунтарския си имидж, но ексцентричното й поведение вече минава всякакви граници. Блондинката, която рядко се съобразява с околните, уреди кучето си в Театър “София”, където тя играе в спектакъла “Тирамису”.

Снежана осигурила място на дребното животинче на първия ред в храма на Мелпомена, за да я гледа по време на репетициите й. От трупата не протестирали срещу присъствието на четириногата Кари, защото знаели, че Макавеева е силно привързана към нея и я води навсякъде със себе си.
Снежана Макавеева ще всее раздор в “Мен не ме мислете” СНИМКА

Освен че се изявява в театъра, красавицата неочаквано се завърна на малкия екран в сериала “Мен не ме мислете”. Снежана влиза в образа на отракана адвокатка, твърдо решена прелъсти юриста Мартин Касимов (Руши Видинлиев).
Героинята й Маги Габровска дори се хваща на бас, че до месец ще оплете колегата си в мрежите си и ще го накара да се влюби в нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето какво име избра Джена за бебето СНИМКА

Великденските празници тази година ще бъдат незабравими за Джена и семейството й, защото в сряда тя стана майка за втори път. Но тогава не разкри какво име е избрала на момиченцето си. “Точно в 9.05 часа сутринта в столичната болница “Надежда” се появи малката Цветея. Така фамилията Стоеви се увеличи с […]