Тайните близнаци на Илон Мъск

Илон Мъск може и да е популярна личност, но в същото това време е и много загадъчен. Така например само преди няколко месеца научихме, че има още едно дете от бившата си приятелка Grimes.
Но тогава никой не заподозря нищо, защото поредният наследник на милиардера бе чрез сурогатна майка. Оказва се обаче, че Мъск няма намерение да спира с децата.
Според Business Insider, които са имали достъпът до определени документи, миналата година Илон Мъск е станал баща на близнаци, за които никой досега не е и предполагал. Майката на децата пък е Шивон Зилис, която заема ръководна позиция в една от компаниите на милиардера – Neuralink.
От Business Insider са се сдобили с документи, подадени в съда, чрез които Илон Мъск е искал фамилията му да бъде дадена на новородените деца. От CNN Business потвърждават, че тези документи са били подадени през април тази година, а решението на съда е излязло през май.
В тях стои подписа на Мъск и е вписан като баща на децата, докато Шивон Зилис като майка. Оказва се, че Мъск и Зилис се познават от 2016 г., когато тя става съветник към OpenAI – компания, основана от милиардера.
По-късно работи за Tesla, а в момента заема длъжността на директор на операции и специални проекти в Neuralink – компанията, която разработва и тества имплантирането на чип в мозъка. Илон Мъск все още не е потвърдил новината.
Но ако го направи, това ще означава, че е баща на близнаци за втори път. По този начин общата бройка на децата му набъбва на девет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сами Хоссни обяви война на порното и призна, че... СНИМКИ

Не всеки говори публично за порно индустрията, а пък за Сами Хоссни е много лесно – колкото да спретне един тренировъчен комплекс. Наскоро фитнес инструкторът загатна темата и то доста категорично, като се обяви твърдо против филмите за възрастни. Причината е любопитна. Сами от “Фермата” и Мила от “Сървайвър” чакат […]