Когато Летисия иска да е като Кейт

Испанската кралица Летисия и Кейт Мидълтън са едни от най-стилните дами в Европа и при всяка тяхна поява облеклото им се коментира дълго. В края на миналата седмица съпругата на крал Фелипе присъства на финала на Световното първенство по футбол за жени, на който испанките триумфираха. А тоалетът на кралицата много ни напомни на един друг, който също видяхме наскоро.
За случая Летисия заложи на елегантен костюм в червено с блейзър и разкроен панталон с висока талия. Цветът със сигурност не е избран случайно, защото кореспондира с този на екипите на футболистите, а и тимът носи името Rojas, което значи “червено”. Визията си кралицата допълни с чанта на Carolina Herrera и обеци с диаманти и рубини.
С доста подобен тоалет видяхме за последно Кейт Мидълтън на концерта по случай коронацията на крал Чарлз през май. Единствената разлика е липсата на черен топ под сакото на принцесата на Уелс и различните бижута. А костюмът изглежда е сред любимите й дрехи, които е носила повече от веднъж на официални поводи, припомня Daily Mail.
Появяването със сходни тоалети не е първото за кралица Летисия и Кейт Мидълтън. Съпругата на крал Фелипе и преди е черпила модно вдъхновение от принцесата на Уелс, избирайки дрехи като нейните няколко месеца след нея. Единствената разлика е, че едната държи на испанските дизайнери, а другата – на британските. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Издръжката, която Хали Бери ще плаща на бившия си

В момента Хали Бери изглежда щастлива с половинката си Ван Хънт и не се интересува много какво хората мислят и казват по неин адрес. Любопитен факт около личния живот на актрисата е, че едва сега тя е успяла да финализира и последните детайли по развода си с Оливие Мартинес. През октомври 2015 […]

Subscribe US Now