Стояна Нацева и Академия “Щастлив Живот” с приз „ТОП бранд обучения и личностно развитие 2023“

Поредна награда за бизнесдамата Стояна Нацева и нейната Академия Щастлив Живот.

Този път призът й бе връчен на годишните Международни награди за шоу, мода и бизнес, където магнетичната Стояна Нацева получи отличието „ТОП бранд  обучения и личностно развитие 2023“.
„Наградите станаха толкова много, че ми е трудно да ги изброя. Въпреки това, всеки път, когато усилията – моите, и на моя екип са оценени, се вълнувам искрено. Благодаря на Красимир Недялков, който за 29-и път връчва наградите, че е забелязал моите постижения“, каза пред нашата медия Стояна Нацева.
Стояна Нацева е основател на Академия “Щастлив Живот” – модерна компания, лидер в сферата на обученията личностно и бизнес израстване у нас.
Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 12 книги, превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в над 60 000 тираж.

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.
Академията има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.
Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално. Академията работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с ежедневните проблеми и ситуации в личен и професионален аспект.

Компанията е наградена като най-успешна в България в раздел „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.
Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.). Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Глория се разтрепери, ето какво направи Георги Христов в нейна чест ВИДЕО

Примата на фолка едва успя да се задържи права на сцената по време на частно парти, след това, което направи за нея големият изпълнител Георги Христов.  Двамата бяха ангажирани за частно парти и се случи нещо, което доста силно разклати Глория и призна, че този момент ще го помни винаги.  […]

Subscribe US Now