Почти два месеца без обща снимка – разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек до голяма степен изненадаха всички с възкресяването на връзката си, което се оказа сериозно и двамата дори се ожениха.
През последните два месеца обаче има все повече твърдения, че отношенията между изпълнителката и актьора са обтегнати. Те се подхранват и от факта, че близо два месеца, Афлек и Лопес не бяха заснемани заедно на публично място.
Направи и впечатление и че Дженифър Лопес бе сама на MET Gala. Причина за малкото прекарано време заедно на публични места може и да не се крие във влошаване на отношенията, а в натоварените им работни графици.
Лопес прекара почти целия месец април в Ню Йорк покрай промотирането на филма си Atlas, снимките на Kiss of the Spiderwoman и подготовка за MET Gala.
Докато Афлек бе на другия край на страната, където снима продължение на “Счетоводителят”, а също така бе сред публиката на Roast of Tom Brady, пише People. Но източници, близки до двамата, твърдят, че в момента живеят разделени, дори когато са в Лос Анджелис.
Твърденията са, че Афлек не остава в общия им дом в града, докато снима продължението на “Счетоводителя”, а в друг техен имот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям и крал Чарлз отбелязват Денят на десанта в Нормандия

Крал Чарлз бавно, но целенасочено се завръща към работните си ангажименти, въпреки че продължава да се подлага на терапия, свързана с раковата му диагноза. По всичко личи обаче, че той е позитивно настроен и дори готов за пътувания в чужбина. В началото на юни Чарлз ще се включи в поредица […]

Subscribe US Now