Какво прави Блейк Лайвли, докато гледа MET Gala от вкъщи

Преди няколко дни Блейк Лайвли потвърди, че няма да присъства на тазгодишното издание на MET Gala. А в нощта на бляскавото събитие сподели с последователите си в социалните мрежи и с какво предпочете да замени разходката под светлините на прожекторите.
В началото на тази годината актрисата и съпругът й Райън Рейнолдс станаха родители за четвърти път, като решиха да не обявяват публично нито кога точно се е родило детето, нито други важни подробности като пола и името му.
Въпреки че изглежда повече от добре след поредното раждане, Лайвли отново постави личния живот през професионалния и не облече поредния си впечатляващ тоалет за MET Gala.
Докато нейните колеги от шоубизнеса позираха пред десетките обективи, Блейк си направи селфи пред огледалото в банята, облечена в домашни дрехи, без грим и с вързана на опашка коса.
На друго обаче акцентира актрисата – помпата за кърма, с която прекара първия понеделник на месец май. И докато гледа събитието от вкъщи, се грижи за прехраната на своето бебе. Определено може да й извиним отсъствието, защото ролята на майка е по-важна от всяка друга.
Е, и без Лайвли и Рейнолдс MET Gala 2023 беше достатъчно бляскава, но няма спор, че тоалетите на актрисата са едни от най-запомнящите се в историята на благотворителния бал. И се надяваме скоро да видим любимото звездно семейство отново заедно на червения килим – точно такива, каквито ги обичаме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Влюбен ли е още Том Ханкс в съпругата си

Том Ханкс и Рита Уилсън са една от малкото холивудски двойки, които могат да се похвалят с 35 години брак зад гърба си. И въпреки че са толкова време заедно, актьорите продължават да демонстрират колко държат един на друг и колко е силна връзката помежду им. Още едно доказателство за […]

Subscribe US Now