Голите снимки на Емили Ратайковски

Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно. След като последните месеци тя не качваше в Instagram толкова често, колкото преди, от известно време насам вече се радваме на все повече и повече нейни постове. И то какви постове само! Съвсем в неин стил – секси и провокативни. Ето че и поредният такъв е налице.
На някои от снимките виждаме Емили Ратайковски чисто гола, прикрила с ръце гърдите си. На други Емрата позира само по чоропогащник. Моделът е с къса коса на черта, която признаваме, добавя допълнителна доза сексапил към страхотната  ѝ визия. Що се отнася до снимките, те пък са дело на братя Морели, които стоят зад някои от най-забележителните фотосесии за Vogue и редица други модни списания.
Наскоро моделът призна, че е щастливо разведена в собствения си подкаст High Low with EmRata, където разговаря с транссексуалната актриса Томи Дорфман.
“Обичам добрите истории за развод”, признава 31-годишната Ратайковски и допълва, че все още пази сватбената си халка. “Всеки път, когато чуя за развод, си напомням, че реакцията ми трябва да е: О, колко тъжно! Но казвам на хората: Браво на теб!”
Емили Ратайковски се омъжи за продуцента Себастиан Беър-Маклард през 2018 г. През март 2021 г. се ражда синът им Силвестър, а през септември 2022 г. Ратайковски подава молба за развод. Като причина медиите изтъкват “системните” изневери на Беър-Маклард.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой с каква визия блесна на тазгодишните Грами

Червеният килим на Грами е един от най-екстремните за сезона и е единственият, който никой никога не е обвинявал, че е скучен. Много от най-разпознаваемите стилови моменти в поп културата рутинно се случват на церемонията и на 65-ите награди имаше много визии, за които сме сигурни, че ще продължат да […]

Subscribe US Now