Какво събра Брус Уилис и Деми Мур

Откакто стана ясна тежката диагноза на Брус Уилис, цялото му голямо семейство го подкрепя и прави всичко по силите си той да се чувства заобиколен от любов. Както настоящата му съпруга Ема Хеминг, така и бившата Деми Мур и децата им са край него.
И се събират при всеки възможен повод. Например за рождения ден на Талула Уилис, която на 3 февруари навърши 30 години. По този повод Деми Мур сподели две снимки в официалния си профил в Instagram.
“Окъпваме нашата @buuski (името на Талула в Instagram – б.а) с любов по случай 30-ия й рожден ден”, написа актрисата от “Стриптийз”. На първата снимка виждаме рожденичката с Брус Уилис и Деми Мур.
68-годишният актьор изглежда в добро настроение, облечен в сив панталон, суичър и бейзболна шапка. На втората споделена от Деми снимка тя е заедно с Талула, гаджето на Талула Джъстин, и средната си дъщеря от Уилис Скаут.
През отминалата седмица покрай премиерата на филма с нейно участие Capote vs The Swans Деми Мур сподели, че бившият й съпруга “се справя наистина добре” със състоянието си. Припомняме, че точно преди година – през февруари 2023 г., диагнозата на Брус Уилис е фронтотемпорална деменция.
Той е баща на три дъщери от Деми Мур – Талула, както и 32-годишната Скаут и 35-годишната Румър. Уилис има две дъщери и от настоящата си съпруга Ема – Мейбъл на 11 години и Евелин на девет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всичко най-любопитно за децата на Амал и Джордж Клуни

Амал и Джордж Клуни са от популярните двойки, които предпочитат да не издават много за семейния си живот. Освен това държат и да пазят близнаците си Ела и Александър далеч от общественото внимание. Въпреки това все пак са споделяли интересни факти и истории за децата си, които са вече на […]

Subscribe US Now