Брутална излагация от Деси Слава! Ето в какъв вид се появи на участие СНИМКА

Солидна критика отнесе пак Деси Слава заради избора си на тоалет за участие. Хитовата певица, която напусна “Пайнер” през 2020 г., се появи с къса пола, кецове и блуза, вързана над пъпа и с доста изрязано деколте. 

Не преливащият бюст предизвика феновете да влязат в ролята на модни стилисти, а цялостната визия на певицата. Не подхождала нито фигурата й, нито на възрастта й. Модното решение повече би прилягало на тийнейджърка, при това в перфектна форма. Затова пък Деси Слава ги срази с глас и пеене на живо.

Коментираната сценична изява на Деси Слава бе в столична механа. Певицата изпълни най-големите си хитове, демонстрирайки добре познатите си гласови възможности, убедиха се фенове и от клипчетата в интернет, пише sofia24.bg. 

Освен свои песни, тя се представи и с други любими парчета, като някои изпълни в импровизирани дуети с колежката си Еми Стамболова, която също бе в заведението. Хвалбите, които Деси Слава по традиция получава за пеене, до известна степен смекчиха критиката за тоалета й. И все пак не липсваше такава и в коментарите към клипчетата от участието й. Още повече, че ден по-късно Деси Слава пусна свой фотос в инстаграм, на който изглеждаше значително по-слаба. Кадърът е от предстоящата премиера на новия й клип, а поводът да го сподели е 43-тия й рожден ден.

Певицата, която празнува на 7 март, получи много поздравления както от фенове, така и от колеги. Сред първите, които я поздравиха, бяха Преслава, Азис, който също празнува на 7 март, Цвети Янева, Магда, Алисия.

Не за първи път Деси Слава търпи негативни коментари за модния си вкус. Феновете открай време я обсъждат, че не съобразява тоалетите с фигурата си. След като роди малкия си син Борис през декември 2017 г. от вече бившия си приятел Благой, Деси Слава напълня и това е съвсем естествено, макар че все се намират критици. Иначе Деси Слава е сред любимките и на попфолк почитателите, и на колегите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now