Любо Киров взе 10 бона за час и половина от…

Един от най-обичаните поп изпълнители у нас – Любо Киров – се оказа и един от най-високоплатените, като сравненията с хонорара, който прибира, са с някои от най-оборотните имена в поп фолка.

Само за час и половина пеене, например, Любо Киров прибира “скромните” 11 000 лв. Като е важно да отбележим, че цифрата е след увеличението, което в неговия случай е почти двойно.
Любо Киров е милионер! Купи си къща за 500 000 евро!

Въпреки високата оценка, която певецът на „Целуни ме“, „Имам само теб“ и „Липсваш ми“ иска за положения труд, интересът към него не стихва. Любопитно е обаче, че с желания хонорар е № 1 в неофициалната класация на скъпоструващите поп любимци и почти в топ 5 на артистите от бранша в страната, пише “Галерия”. По-тлъсти суми от него прибират единствено поп фолк идолите Преслава, Галена, Азис и Софи Маринова.
Любопитна подробност е, че близко до неговия хонорар е и този на колегата му Влади Ампов-Графа, който прибира 8000 лв., както и на Михаела Филева – 5000-6000 лв.
Немалко пари Любо Киров е успял да припечели от най-мащабния си концерт до момента – на една от най-големите сцени в Лондон през май. Зад граница той представи новия си албум “Целуни ме”, който излезе на българския пазар през април, давайки заявка за предстоящите изяви в чужбина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво каза дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Последните няколко дни всички говорят за решението на 18-годишната Сами Шийн да си направи профил в OnlyFans – сайтът, в който съдържанието за възрастни преобладава. Чарли Шийн не прие много радушно решението на дъщеря си, но все пак я подкрепи. Денис Ричардс също се оказа подкрепяща в новото начинание. Но все […]