Какво каза дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Последните няколко дни всички говорят за решението на 18-годишната Сами Шийн да си направи профил в OnlyFans – сайтът, в който съдържанието за възрастни преобладава.
Чарли Шийн не прие много радушно решението на дъщеря си, но все пак я подкрепи. Денис Ричардс също се оказа подкрепяща в новото начинание.
Но все още остава въпросът защо Сами Шийн се е регистрирала в OnlyFans. По принцип повечето създатели на съдържание в сайта го правят, защото печелват доста сериозни пари. На стори в Instagram 18-годишната Сами даде (донякъде) отговор на този въпрос.
Поне към момента не изглежда да е заради парите, защото пояснява, че го прави, защото иска да допринесе за позитивното отношение към различните тела в платформата.
Сами Шийн пише, че единственото нещо, което има значение, е човек да се чувства комфортно, когато публикува снимки. И напомня, че всички тела са красиви. В друго стори тя поясни, че майка ѝ е изключително подкрепяща в решението ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хейли Бийбър по пътя към съвършенството

Семейство Бийбър може и да преживява трудни моменти покрай заболяването на Джъстин, но това не означава, че ще прекрати всички планирани ангажименти. Дни след новината за синдрома на певеца, Хейли пусна собствена линия козметика. Rhode е колекция от три продукта, които покриват основни нужди на кожата. Да започнем от името […]