Хейли Бийбър по пътя към съвършенството

Семейство Бийбър може и да преживява трудни моменти покрай заболяването на Джъстин, но това не означава, че ще прекрати всички планирани ангажименти. Дни след новината за синдрома на певеца, Хейли пусна собствена линия козметика.
Rhode е колекция от три продукта, които покриват основни нужди на кожата.
Да започнем от името – Роуд е второто име на 25-годишния модел, която е дъщеря на Стивън Болдуин и Кения Деодато. Затова съвсем естествено е тя да реши да кръсти компанията си така. Колкото до продуктите, те обещават да ни доближат максимално до кожата на Хейли.
Това определено звучи като трудна задача, като имаме предвид почти съвършената й бляскава кожа, която Хейли много рядко “крие” под фондьотен. За целта тя ни предлага флуид с пептиди, овлажняващ крем и балсам за устни с пептиди.
“Исках да създадем мултифункционални продукти. Един наистина добър крем, един наистина добър серум и един наистина добър продукт за устни”, казва Бийбър пред Harper’s Bazaar.
Основните съставки в продуктите на Rhode са споменатите пептиди, както и ниацианамид и сквалан. Те са подходящи за вегани и нямат натрапчива миризма, така че са подходящи и за хора с алергии.
Друга положителна черта на Rhode са цените. Те започват от 16 долара за балсама за устни, който се предлага в три варианта (с аромат на карамел, с аромат на диня и без аромат) и стигат до 29 долара за серума и също толкова за крема. Налични са за поръчка от официалния сайт на марката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джони Деп и Камил Васкес - отново рамо до рамо

Камил Васкес, изненадващата звезда от правния екип зад Джони Деп, която спомогна за победата в делото за клевета срещу Амбър Хърд, отново ще представлява актьора в съда. Заедно с партньора на Brown Rudnick Рандал Смит, Васкес се заема с новото дело за телесна повреда, заведено срещу актьора от Грег “Роки” Брукс. Последният настоява, […]