Паника в “Сървайвър” заради бомба на летището!

Сигналът за бомба на Летище София предизвика истинска паника и сред участниците в тазгодишния сезон на “Сървайвър”, който тази сутрин по план трябваше да отпътуват за екзотична Доминикана.

Както стана ясно днес, сигнала е подаден малко след 8:30 сутринта, като в такива ситуации обикновено се викат отряд барети, извършват се проверки и се евакуират всички хора. В крайна сметка звездните участници в риалити формата са отпътували за острова с 3 часа закъснение и със сериозно притеснение заради случилото се.
Срив! Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди “Сървайвър”

Вместо с обичайната доза настроение, участниците са заминали стресирани. Някои от тях до такава степен се притеснили, че се наложило да глътнат леко успокоително, за да се успокоят.
В Доминиката всички тепърва дружно ще се борят за голятмата награда от 100 000 лева, както и за титлата “Последният оцелял”, а докато това се случва, ще се случат със сигурност и серия от интриги./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Намери ли Бил Гейтс отново любовта

Съвсем неусетно изминаха около две години откакто съвсем изненадващо разбрахме, че Бил Гейтс се развежда с дългогодишната си съпруга Мелинда. За цялото това време те успяха да финализират развода си и, поне по всичко личи, да продължат напред. От източници на People разбираме, че милиардерът дори вече има нова жена до себе […]