Панайот Панайотов срази Кичка с тази ударна реакция

Словесните шамари, които Панайот Панайотов и Кичка Бодурова си разменят, не само, че не стихват, но влизат и в доста активна фаза, въпреки че наглед ситуацията с компрометирания концерт в Бургас е ясна.

След като в крайна сметка Кичка Бодурова проведе концерта си в Бургас без колегата си Панайотов, той, на свой ред, ще направи същото след броени дни в “Кино Кабана” в столицата.
Рапърът Устата се гаври с Кичка Бодурова и Панайот Панайотов
Певецът обяви също, че прави нова песен, в която ще присъства фразата “мижав интерес”, която се превърна в истински хит в социалните мрежи. Парчето ще бъде и една от изненадите на концерта му на 10 август.

Припомняме, че израза “поради мижав интерес”, отключил враждата между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова, стана култов след скандала помежду им, при който певецът обяви, че няма да пее на концерта на колежката си в Бургас. Според нея пък, причината за неучастието е грубото му отношение и горивото, за което Панайотов искал да му бъде платено. Освен това по думите на Кичка, Панайот наричал нейни колеги “сульо и пульо”, което смятала за израз на грандоманщина.
Мижав интерес ли? Кичка Бодурова показа какво се случи на концерта й без Панайот Панайотов СНИМКИ
“Такива случки, инфекции между нас в шоубизнеса, се случват на годината няколко пъти, защото едни казват едно, а други не си удържат на думата. Всеки иска място под слънцето. Това е шоубизнес”, обяснява Панайотов пред столичен ежедневник. И отрече цената на горивото да е причината за скандала.
“Аз трябваше да бъда специален гост на този голям концерт на Кичка Бодурова в Бургас. Но така съм решил, така съм постъпил, защото мога. А и видях в интернет скица на салона и продажбите за концерта бяха много мижави. Дано вече всичко да се е напълнило и да е друга ситуацията, но тогава на мен така ми дойде, така ми текна”, аргументира още изпълнителят решението си.
Междувременно от “Кино Кабана” съобщават, че за концерта на Панайот Панайотов вече всички билети са продадени. 1800 души са заявили интерес при капацитет 20-150 седящи места и още толкова правостоящи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой направи на глупачка Бритни Спиърс

Годината е 1998, а по радиото и в клубовте не спира да се върти парчето Baby One More Time. Сега – 2022 г. същата песен, която преди 24 години превзе върха на Billboard Hot 100, все още се пуска в дискотеките и да ни кара да се развихрим в центъра на дансинга, пише Billboard. […]